به وبلاگ تخصصی تلفن همراه خوش آمدید. در این وبلاگ با تازه های دنیای موبایل و سیمکارت، اخبار اپراتورها، امنيت در فضاي ارتباطات، ترفندها و كدهاي كاربردي آشنا می شوید.
همچنین با مراجعه به وبسایت "شارژ سيم كارت ايرانسل" به آدرس www.shargiran.ir می توانید در هر لحظه که اراده کردید سیمکارت های اعتباری خود را بطور مستقیم شارژ نموده و قبوض مصرفی خود را بصورت آنلاین پرداخت نمائید. همچنين امكان شارژ وايمكس ايرانسل نيز در فروشگاه شارژ همراه فراهم مي باشد.
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فروشگاه شارژ همراهو آدرس shargiran.lxb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
ایرانسل از تخفیف 40 درصدی برای مودم داخلی با قابلیت Wi-Fi و 33 درصدی برای مودم USB وایمکس خود به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان وعید سعید غدیرخبرداد.
تخفیف 40 درصدی مودمهای داخلی با قابلیت Wi-Fi و تخفیف 33 درصدی مودمهای USB وایمکس ایرانسل، مشمول متقاضیانی در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس میشود که در فاصله زمانی 27 مهر تا 1 آبان 1392 نسبت به ثبتنام سرویس وایمکس با این نوع از مودمها اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوطه و عملیات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت 5 روز انجام دهند.
در این بازه زمانی، مودم داخلی وایمکس ایرانسل با قابلیت Wi-Fi با 40 درصد تخفیف به قیمت 120 هزار تومان و مودم USB به همراه سامانه تقویت کننده با 33 درصد تخفیف به قیمت 80 هزار تومان عرضه خواهد شد. در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر فرد تنها می تواند یک حساب وایمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردند.
ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق وبسایت رسمی این شرکت به نشانی www.irancell.ir، فروشندگان مجاز منتخب و مراکز خدمات ایرانسل امکان پذیر است.
پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل از طریق پرداخت اینترنتی به وسیله سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care)، خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سرویس ارسال شارژ با شماره گیری کد دستوری، پرداخت تلفنی با استفاده از کارت های بانکی عضو شتاب و یا مراجعه به شعب بانکهای عامل امکانپذیر است.
استفاده کاربران جدید از ترافیک رایگان، از ساعت 1 الی 7 بامداد از دیگر امتیازهای تشویقی ارائه شده به کاربران اعتباری خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم از طریق وایمکس ایرانسل است.
همچنین کاربران جدید در استانهای آذربایجان شرقی،فارس، اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان می توانند با پرداخت تنها 22 هزار تومان از سرعت 128 کیلو بایت بر ثانیه و حجم 5 گیگا بایت، با ضریب اشتراک یک به یک بهره مند شوند.
براساس این گزارش، متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند در هر ساعت از شبانه روز از طریق شماره 707 برای تماس از خطوط ایرانسل و یا 09377070000 برای تماس از سایر خطوط، با کارشناسان مرکز تماس شبانهروزی وایمکس ایرانسل تماس بگیرند.
وایمکس نامی برای تکنولوژی است که در سراسر جهان برای اینترنت در حال حرکت مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال این تکنولوژی در کشور ما که از فقر پهنای باند و توزیع اینترنت رنج میبرد برای ابتداییترین شکل یعنی اتصال ثابت به اینترنت به کار میرود.
طی یکی دو سال اخیر دو شرکت ایرانسل و مبیننت روی تکنولوژی وایمکس سرمایهگذاری و تبلیغات گستردهای انجام دادند و به دنبال آن مشتریان زیادی را نیز به سمت خود جلب کردهاند. بسیاری از این مشترکان از روی ناچاری از فقدان اتصال ثابت در مناطق سکونت یا کار خود به سمت این سرویس روی آوردهاند، اما خود وایمکس هم دارای محدودیتها و ضعفهایی هم هست. ما با طرح و پاسخ به چند سوال معمول شما را با مزایا و معایب وایمکس آشنا میکنیم تا در انتخاب تصمیم بهتر برای خرید وایمکس یا رفتن به سمت روشهای دیگر به شما کمک کنیم.
آیا وایمکس بهتر از ADSL است؟
پاسخ به این پرسش بدون دانستن نیازها و مشخصات متقاضی کار صحیحی نیست. بنابراین شاید بهتر است پرسش را به این شکل مطرح کنیم که آیا وایمکس برای من بهتر است یا ADSL؟ طبیعتا برای مناطقی که در آنها ADSL وجود دارد بهتر است ابتدا آن روش را امتحان کنیم، به طور عمومی اتصال به ADSL که از طریق خطوط تلفن صورت میگیرد سرعت و کیفیت بهتری نسبت به وایمکس دارد که از خطوط بیسیم بهره میبرد. انواع و اقسام محدودیتها برای اتصال در هر دو روش وجود دارد، اما نزدیکی یا دوری محل متقاضی به مرکز مخابراتی (برای ADSL) و به دکل وایمکس (برای وایمکس) جزو فاکتورهای اصلی است. اگر فاصله شما به مرکز مخابراتی بسیار نزدیک است و شرکت خدماتدهنده هم میتواند ADSL ارائه دهد، پس این روش را توصیه میکنیم، اما اگر در جایی قرار دارید که از مرکز مخابراتی دور است یا اساسا اتصال ADSL وجود ندارد، طبیعتا چارهای جز اتصال وایمکس ندارید در این زمینه باید با شرکتهای ارائهدهنده وایمکس مشورت کنید. بعضی از این شرکتها مکان دکل وایمکس را به نسبت مکان شما به شما اطلاع میدهند. بعضی نرمافزارهای ارائه شده توسط این شرکتها (البته به همراه مودم) نیز میزان شدت و کیفیت سیگنال دریافتی را به شما نشان میدهند.
آیا مودم وایمکس را میتوان در حال حرکت هم استفاده کرد؟
واقعیت این است که در تمام دنیا وایمکس برای اتصال در حرکت مورد استفاده قرار میگیرد، اما در ایران این امکان که مهمترین ویژگی وایمکس است عملا از شرکتهای ارائهدهنده وایمکس سلب شده است. دلیلش هم این است که رگولاتوری (سازمان تنظیم مقررات) چند سال قبل تصمیم گرفت مجوز اینترنت در حال حرکت را صرفا در اختیار اپراتور سوم موبایل (رایتل) قرار دهد و برای محافظت از این اپراتور، مجوز استفاده از این تکنولوژی را به سایر شرکتها نداد. به همین دلیل شرکتهای ارائهدهنده وایمکس عملا نوعی از تکنولوژی را مورد استفاده قرار دادند که صرفا برای اتصال بدون حرکت مودم است. با این حال مودمهای وایمکس (که انواع مختلفی دارند) میتوانند در حال حرکت هم مورد استفاده قرار گیرند؛ نکته اما آنجاست که این مودمها در هنگام حرکت و در هر اتصال به هر بی تی اس باید فرآیند اتصال را دوباره طی کنند؛ بنابراین شما ارتباطتان با اینترنت مرتب قطع و وصل میشود.
کدام مودم برای من مناسب است؟
بهتر است به سه نوع کلی از مودمهای وایمکس اشاره کنیم: مودمهای جیبی که هماکنون هر دو اپراتور اصلی وایمکس ارائه میدهند از جهت قابل حمل بودن و کوچکیشان بسیار مورد توجه قرار میگیرند. این مودمها را میتوان با یک شارژ کوچک شارژ کرد و در هر جا برد اما مشکل آنجاست که بسیاری از شهرها تحت پوشش وایمکس نیستند یا نقاط مختلف یک شهر (مثلا تهران) از نظر کیفیت اتصال به اینترنت هم با هم متفاوت است. حتی نقطه متقاضی نیز در برقراری ارتباط او موثر است. مثلا افرادی که در طبقه چهارم یک ساختمان ساکن هستند به مراتب از شانس اتصال بهتری برخوردارند تا کسانی که در طبقه اول قرار دارند. امواج وایمکس در نقاط پست و کم ارتفاع دچار افت میشوند. به همین منظور شرکتهای ارائهدهنده وایمکس مودمهایی را با آنتن بام برای متقاضیانی دارند که امواج آنها ضعیف است دارند و به متقاضیان ارائه میکنند. مودمهای نوع وسطی نیز وجود دارند که نیاز به اتصال مداوم به برق دارند و اساسا قابل حمل نیستند، اما اگر مثلا شما مایل باشید، میتوانید آن را از منزل به اداره یا مکان دیگری ببرید و مورد استفاده قرار دهید. به هر حال مودمهای جیبی کیفیت آنتندهی و اتصال به اینترنتشان ضعیف است، اما اگر از جمله افرادی هستید که مرتبا در حال جابهجا شدناند، این مودمها پیشنهاد خوبی است.
مودم جیبی وایمکس بهتر است یا اتصال به نسل سوم موبایل
اساسا تکنولوژی وایمکس در مقابل تکنولوژی نسل سوم موبایل قدیمیتر است. بگذریم از اینکه نسل سوم هم در مقابل نسل چهارم موبایل (که هنوز وارد کشورمان نشده) هم همین وضعیت دارد. امروزه سیمکارتهای نسل سوم موبایل به همراه برخی مودمهای کوچک ارائه میشوند که سرعت چندان بدی هم ندارد. نکته این است که نسل سوم موبایل اما فعلا در حال توسعه است و مناطق تحت پوشش کمی را در اختیار دارد به جز این موضوع تعرفهها هم هست که باید در هنگام خرید به مقایسه آنها بپردازید. به هر حال در هنگام خرید وایمکس جیبی پیشنهاد میکنیم که به تعرفههای نسل سوم موبایل ( رایتل) هم نگاهی بیندازید.
ایرانسل بهتر است یا مبین نت؟
این دو شرکت از نظر ارائه سرویس وایمکس با هم رقیباند، اما یک تفاوت عمده در این رقابت وجود دارد. مبیننت (وابسته به شرکت مخابرات) اپراتور اصلی وایمکس در کشور است و تقریبا بسیاری از شهرهای مهم کشور را تحت پوشش قرار میدهد. ایرانسل اما مطابق پروانه فقط هفت استان را تحت پوشش وایمکس قرار داده است. در شهرهایی که هر دو اپراتور مشترک خدمات ارائه میکنند، میتوانید لیست کامل شهرها و مناطق تحت پوشش و به خصوص نقشه آنها را از روی سایت هر دو شرکت ببینید. از نظر نوع خدمات ما بازخوردهای منفی بیشتری از دارندگان وایمکس مبیننت شنیدهایم، اما به طور عمومی میزان نارضایتی از سرویس وایمکس هر دو اپراتور به نسبت ديگر سرویسهای اینترنتی بالا است. با این حال، پیشنهادی که ما داریم این است که اگر دوستان یا فامیل وایمکس دارند، قبل از خرید ابتدا وایمکس آنها را در ساعتهای مختلف و در محل مورد نظر خودتان تست و امتحان کنید و بعد یکی از دو شرکت را انتخاب کنید.
کاربران اینترنت وایمکس ایرانسل از این پس میتوانند با ارسال کدهای در نظرگرفته شده از خط ایرانسل خود به شماره ۷۰۷۵، از جزئیات حساب وایمکس خود مطلع شوند.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، کاربرانی که مایل به دریافت اطلاعات حساب خود از طریق پیامک هستند، میتوانند با ارسال شناسه وایمکس و کد مورد نظر خود به شماره ۷۰۷۵ اطلاعات مورد نظر خود را دریافت کنند.
کد شماره ۱ جهت اطلاع از وضعیت سرویس، کد شماره ۲ جهت اطلاع از جزئیات طرح تعرفه، کد شماره ۳ جهت اطلاع از جزئیات شماره پیگیری، کد شماره ۴ جهت اطلاع از جزئیات حساب اصلی، کد شماره ۵ جهت اطلاع از جزئیات بسته افزایشی مدت دار، کد شماره ۶ جهت اطلاع از جزئیات نوع سرویس، کد شماره ۷ جهت اطلاع از جزئیات مصرف، کد شماره ۸ جهت اطلاع از رمز عبور، کد شماره ۹ جهت اطلاع از روش های پرداخت، کد شماره ۱۰ جهت اطلاع از جزئیات مبلغ قابل پرداخت و کد شماره ۱۱ جهت اطلاع از جزئیات بسته ترافیک ماهانه در نظر گرفته شده است که پس از ارسال، اطلاعات درخواستی از طریق پیامک و ایمیل برای مشترک ارسال میشود.
کاربران وایمکس ایرانسل میتوانند به منظور حفاظت از اطلاعات شخصی، تنها با خط ایرانسلی که آن را در مرحله ثبت نام وارد کردهاند نسبت به درخواست اطلاعات اقدام کنند تا مشکلی از جهت امنیت اطلاعاتشان بوجود نیاید.
ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق وبسایت رسمی این شرکت به نشانی www.irancell.ir، فروشندگان مجاز منتخب و مراکز خدمات ایرانسل امکانپذیر است.
پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل نیز از طریق پرداخت اینترنتی به وسیله سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care)، خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سرویس ارسال شارژ با شماره گیری کد دستوری، پرداخت تلفنی با استفاده از کارت های بانکی عضو شتاب و یا مراجعه به شعب بانکهای عامل امکانپذیر است.
معاون سازمان تنظيم مقررات در واکنش به تغيير نرخ هاي مخابراتي از سوي شرکت مخابرات ايران گفت: هر گونه افزايش تعرفه از سوي مخابرات براي مکالمات ثابت و همراه مطابق مصوبات کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات و اظهارات وزير ارتباطات، غيرقانوني و ممنوع است.
رضواني با بيان اين که نرخ مکالمه از تلفن ثابت به سمت مشترکان ايرانسل از دقيقه اي 625 ريال به دقيقه اي 750 ريال به طور غيرقانوني افزايش پيدا کرده است، در گفت و گو با مهرافزود: براساس مصوبه 22 کميسيون تنظيم مقررات از ارديبهشت سال 86 تاکنون سقف تعرفه از تلفن ثابت مخابرات به سمت مشترکان ايرانسل دقيقه اي 625 ريال تعيين شده و همچنين نرخ مکالمات از تلفن ثابت به مشترکان رايتل دقيقه اي 625 ريال مطابق مصوبه 142 کميسيون تنظيم مقررات است.
مخابرات در تغيير نرخ مکالمات تلفن ثابت از پالس 22.7 ريال به 58.71 ريال نيز تخطي کرده است و نبايد در قبض اين دوره مشترکان اين مبالغ را لحاظ کند.
وي گفت: براساس تفسير مصوبه شوراي اقتصاد، ورود شوراي رقابت به تعرفه ها خلاف مقررات است و سازمان تنظيم مقررات اعلام مي کند که چنانچه مخابرات، مطابق تعرفه هاي شوراي رقابت عمل کند موضوع پيگيري و برابر قانون با اين اقدام برخورد خواهد شدو استناد مخابرات به مصوبات شوراي رقابت غيرقانوني است.
سیمکارتهای سه اپراتور تلفن همراه کشور در شرایطی سخت مورد آزمایش قرار گرفتهاند تا سریع ترین، ارزان ترین و پایدارترین اپراتور را بشناسیم.
به گزارش نامه نیوز به نقل از روزنامه هفت صبح از مقایسه خدمات و امکانات سه اپراتور تلفن همراه کشور نتایج زیر حاصل شد. در حال حاضر حق انتخاب چندانی نداریم. اگر از تالیا فاکتور بگیریم، سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل تنها شرکت هایی هستند که خدمات سیم کارت های تلفن همراه ارائه می دهند. همراه اول را به عنوان اولین و بزرگترین می شناسیم. آنها نان کسوت خود را می خورند و به تعداد بیشتر مشترکانشان فخر می فروشند.
ایرانسل خیلی زود پیشرفت کرد. تبلیغات زیاد و البته رنگ زرد مهمترین ویژگی شان به حساب می آید. تعرفه های رنگی، بسته های تشویقی، سیم کارت های اعتباری و خدمات جدید در محبوبیت این اپراتور تاثیر زیادی داشت.
مبارز سوم رایتل است. آنها دیرتر رسیدند و کمی بدقولی چشانی کارشان بود. با اینحال استفاده از نسل سوم ارتباطات که از آن به عنوان 3G یاد می کنند، توانست تا حد زیادی در شهرتشان تاثیرگذار باشد.
به اطلاع كليه بازديدكنندگان عزيز مي رساند از اين پس امكان شارژ وايمكس ايرانسل در فروشگاه شارژ همراه برقرار مي باشد. جهت شارژ فوري و مطمئن وايمكس ايرنسل خود به سايت فروشگاه شارژ همراه مراجعه نمائيد:
با خريد شارژ يا پرداخت قبض از طريق فروشگاه شارژ سيمكارت شانس برنده شدن خود را در قرعه كشي هاي ماهيانه آن افزايش دهيد. هر 10000 ريال شارژ يا پرداخت هر قبض = 1 امتياز. حداقل امتياز جهت شركت در قرعه كشي 5 امتياز. به دو نفر از خريداراني كه بالاترين امتياز ماهيانه را كسب نموده باشند شارژ هديه 20000 ريالي تقديم مي شود. همچنين به يك نفر از مشتريان بالاي 5 امتياز نيز به قيد قرعه يك كارت شارژ 10000 ريالي تقديم خواهد شد. نتايج قرعه كشي در اولين روز هر ماه در همين وبلاگ منتشر خواهد شد.
برقراري امكان شارژ مستقيم ايرانسل در فروشگاه شارژ سيمكارت همراه:
شارژ سیمکارت های ایرانسل، رایتل، همراه اول و تالیا در فروشگاه شارژ سيمكارت
پرداخت قبض تلفن ثابت، تلفن همراه، آب، برق، گاز و ... در فروشگاه شارژ سيمكارت
شارژ و پرداخت قبض وايمكس ايرانسل
لطفا جهت اتصال به فروشگاه روي تصوير زير كليك كنيد: